Kategóriák :
Kategóriák
Adó 72
Állás 166
Állat/növény 140
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 509
Bank 67
Biztosítás 116
Divat/Ruházat 351
Élet/Egészség 1519
Fotó 129
Gasztronómia 266
Gazdaság 268
Gyermek 204
Internet 548
Kereskedelem/Szolgáltatás 3800
Kert 178
Lakás/Lakberendezés 912
Oktatás 461
Szépség/Wellness 432
Szervezetek 37
Szórakozás 793
Utazás 439
Vállalkozás 707
Csőtörés bemérés és javítás 0-24-ben Pest megyében
Link azonosító 123
Cím Csőtörés bemérés és javítás 0-24-ben Pest megyében
Url http://nozo-gazkeszulek.hu/csotores-javitas.html
Leírás Csőtörés bemérését és javítását vállaljuk Pest megye szerte, akár azonnali kiszállással. Vállalkozásunk több, mint 20 éve foglalkozik – többek között – vízszerelési munkálatokkal, melynek része a csőtörés bemérése és javítása. A csőtörés bemérését bontás nélkül, speciális eszközök segítségével végezzük, így csak ott kell bontanunk, ahol a csőtörés valóban keletkezett. Kiválóan képzett, profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon található telefonszámunkon, hogy mielőbb segíthessünk. Hívását 0-24-ben, az év minden napján fogadjuk és szakembereink akár egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre. Munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha megbízható és profi szakembereket keres a csőtörés helyreállításához, akkor hívjon minket! Mindenben örömmel segítünk.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak csőtörés   csőtörés javítás
Dátum Mar 30, 2023
Kapcsolattartó neve Elina
Email Email küldés Elina
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Munkaruházat, munkaruha
  A munkaruházatok nagy igénybevételre tervezett, erős anyagból, és minőségi munkával készült ruházatok. A különböző típusú védőruházatok védelmet nyújtanak a mechanikai hatások, szennyeződések, porok, vegyszerek ellen.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Azonnali gázkazán javítást vállalunk Pest megyében
  Vállaljuk Pest megye minden településén gázkazánok teljeskörű javítását az év bármely napján. Cégünk kiváló fűtésszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére, sürgős esetben, hívását követően akár egy órán belüli indulással. Minden gázkazán javítása során csak kiváló minőségű alkatrészeket használnak és munkájukra mindig garanciát vállalnak, illetve számlát adnak. Ha meghibásodott a kazán, kapcsolja és hívjon minket bizalommal a weboldalunkon található telefonszámon, hogy mielőbb segíthessünk. Hívását 0-24-ben, az év minden napján örömmel fogadjuk. Minden típusú és márkájú gázkazán javítását vállaljuk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Budapesti kamerás duguláselhárítás
  Kamerás duguláselhárítást vállalunk éjjel nappal, a hét mindennapján, sőt még ünnepnapokon is. Kameránknak köszönhetően a csatorna láthatóvá válik számunkra, így a dugulás forrása elég hamar megtalálható és eltávolítható.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Műanyag redőny szerelését vállaljuk garanciával
  Kiváló minőségben vállaljuk műanyag redőnyök szerelését Budapest minden kerületében, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Egyéni vállalkozásban végezzük a redőny szerelését immáron már több, mint 20 éve. Az általunk forgalmazott redőnyöket egyedi méretek és igények alapján gyártjuk le és szereljük be. Redőnyeinket lehet kérni különböző típusokban, színekben és motort is lehet rájuk szerelni, illetve szúnyoghálóval felszerelve kérni. Ha felveszi velünk a kapcsolatot weboldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén, akkor mi 3 napon belül állunk rendelkezésére egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül. Ilyenkor lemérjük a redőny méreteit és minden részletet átbeszélünk Önnel, majd ajánlatot teszünk a redőny szerelésre. Minden általunk szerelt redőnyre 2 év garanciát kínálunk és munkánkra számlát adunk. Csak magasanképzett szakembereket alkalmazunk, több évtizedes tapasztalattal. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Carbon hajózási kiegészítők
  Carbogale carbon fiber composite hajózási kiegészítők. Teak cockpit table, carbon gangway és szörf árboc.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új linkek      Kiemelt linkek      Top linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright moraki.hu
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS