Kategóriák :
Kategóriák
Adó 72
Állás 166
Állat/növény 140
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 509
Bank 67
Biztosítás 116
Divat/Ruházat 351
Élet/Egészség 1519
Fotó 129
Gasztronómia 266
Gazdaság 268
Gyermek 204
Internet 548
Kereskedelem/Szolgáltatás 3800
Kert 178
Lakás/Lakberendezés 912
Oktatás 461
Szépség/Wellness 432
Szervezetek 37
Szórakozás 793
Utazás 439
Vállalkozás 707
Csőtörés bemérés és javítás 0-24-ben Pest megyében
Link azonosító 123
Cím Csőtörés bemérés és javítás 0-24-ben Pest megyében
Url http://nozo-gazkeszulek.hu/csotores-javitas.html
Leírás Csőtörés bemérését és javítását vállaljuk Pest megye szerte, akár azonnali kiszállással. Vállalkozásunk több, mint 20 éve foglalkozik – többek között – vízszerelési munkálatokkal, melynek része a csőtörés bemérése és javítása. A csőtörés bemérését bontás nélkül, speciális eszközök segítségével végezzük, így csak ott kell bontanunk, ahol a csőtörés valóban keletkezett. Kiválóan képzett, profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon található telefonszámunkon, hogy mielőbb segíthessünk. Hívását 0-24-ben, az év minden napján fogadjuk és szakembereink akár egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre. Munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha megbízható és profi szakembereket keres a csőtörés helyreállításához, akkor hívjon minket! Mindenben örömmel segítünk.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak csőtörés   csőtörés javítás
Dátum Mar 30, 2023
Kapcsolattartó neve Elina
Email Email küldés Elina
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Profi vízvezetékszerelés garanciával Pest megyében
  Profi vízvezetékszerelőink minden vízszerelési munkálatot örömmel vállalnak el több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, egyen az lefolyó tisztítás, duguláselhárítás, csaptelep csere, fürdőkád csere, mosogató beépítés, WC tartály javítás vagy bármilyen más vízszerelési munkálat. Nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden településén egyaránt állunk rendelkezésére mindenben. Megkeresését 0-24-ben, az év minden napján örömmel fogadjuk ügyfélszolgálatunkon és sürgős esetben akár egy órán belül tudnak indulni szakembereink a helyszínre. Minden munkájuk során precízen, megbízhatóan és rövid határidővel dolgoznak, speciális eszközeik segítségével és/vagy kiváló minőségű alkatrészekkel. Mindemellett pedig, munkájukra természetesen garanciát vállalnak és számlát adnak. Weboldalunkon minden fontos információt megtalál szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Azonnali duguláselhárítás Pest megyében
  Non-stop duguláselhárítást vállalunk egész Pest megyében. Cégünk kiváló szakemberei az év minden napján rendelkezésére állnak Önnek, hogy speciális eszközeik segítségével, lehetőség szerint bontás nélkül elbánjanak bármilyen dugulással. Profi munkatársaink több, mint 20 év tapasztalattal vállalják a munkálatokat, melyekre garanciát vállalnak és számlát adnak. Akár kültéren, akár beltéren történt a dugulás, még ha csak kezdetleges is, menjen biztosra és előzze meg a komolyabb károkat velünk. Ha tartós eredményt szeretne, felejtse el a boltban vásárolható csőgörényt és vegyszereket. Szakembereink évente több ezer dugulással bánnak el, így pontosan tudják, hogyan lehet hatékonyan dolgozni, ráadásul speciális eszközeik segítségével, akár percek alatt elvégzik a munkálatokat. Keressen minket bizalommal weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén és mi akár már egy órán belül állunk rendelkezésére. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését. Szükség esetén a dugulás utáni fertőtlenítést is készséggel vállaljuk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Novist - Az ingyenes apróhirdető
  A Novist hirdetési oldalunk elkötelezett amellett, hogy ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítson cégek, vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt. Fontos, hogy a legmegfelelőbb kategóriába adja fel hirdetéseit, hiszen így érheti el leginkább a célközönséget. Célunk egy olyan hirdetési oldal működtetése, amely mind a hirdetők, mind a böngészők érdekeit figyelembe veszi és ezáltal elősegíti a kereslet és a kínálat egymásra találását.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Csőtörés bemérés és javítás 0-24-ben Pest megyében
  Csőtörés bemérését és javítását vállaljuk Pest megye szerte, akár azonnali kiszállással. Vállalkozásunk több, mint 20 éve foglalkozik – többek között – vízszerelési munkálatokkal, melynek része a csőtörés bemérése és javítása. A csőtörés bemérését bontás nélkül, speciális eszközök segítségével végezzük, így csak ott kell bontanunk, ahol a csőtörés valóban keletkezett. Kiválóan képzett, profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon található telefonszámunkon, hogy mielőbb segíthessünk. Hívását 0-24-ben, az év minden napján fogadjuk és szakembereink akár egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre. Munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha megbízható és profi szakembereket keres a csőtörés helyreállításához, akkor hívjon minket! Mindenben örömmel segítünk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Kazán beépítés garanciával profi szakemberek által
  Örömmel vállaljuk gázkazánok beépítését, kezdve azzal, hogy segítünk a megfelelő készülék kiválasztásában egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül. Vállalkozásunk már több, mint 20 éve vállalja gázkészülékek teljeskörű munkálatait, melynek köszönhetően, szakembereink is magasan képzettek és mindig precízen, megbízhatóan dolgoznak. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt számíthat profi szakembereink megbízható segítségére. Ha új készüléket szeretne beszereltetni, javasoljuk, hogy éljen ingyenes konzultációnkkal, mely során kollégáink felmérik az épület adottágait és az Ön igényeit, majd megfelelő ár/érték arányú készüléket ajánlanak Önnek, mely biztosan megfelelő lesz az Ön számára. Továbbá, segítenek az engedélyeztetésben és akár a beszerzésben is, amennyiben igény van rá. Látogasson el weboldalunkra, ahol bővebben tájékozódhat és keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, hogy mielőbb segíthessünk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új linkek      Kiemelt linkek      Top linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright moraki.hu
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS