Kategóriák :
Kategóriák
Adó 72
Állás 166
Állat/növény 140
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 509
Bank 67
Biztosítás 116
Divat/Ruházat 351
Élet/Egészség 1519
Fotó 129
Gasztronómia 266
Gazdaság 268
Gyermek 204
Internet 548
Kereskedelem/Szolgáltatás 3800
Kert 178
Lakás/Lakberendezés 912
Oktatás 461
Szépség/Wellness 432
Szervezetek 37
Szórakozás 793
Utazás 439
Vállalkozás 707
Profi kazánszerelőink 0-24-ben segítenek
Link azonosító 120
Cím Profi kazánszerelőink 0-24-ben segítenek
Url http://kazan-szerelo.hu
Leírás Vállalkozásunk kiváló gázkazán szerelői több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják minden típusú és márkájú gázkazán teljeskörű munkálatait, legyen az beszerelés, javítás, karbantartás, készülék csere vagy bármi más. Minden munkát megbízhatóan és precízen végeznek, kiváló alkatrészekkel és eszközökkel. Emellett, munkájukra mindig garanciát vállalnak és számlát adnak. Bármiről is legye szó, az év minden napján örömmel állunk rendelkezésére Budapesten és Pest megye minden további településén egyaránt. Bármilyen okból kifolyólag is keres profi és megbízható gázkazán szerelőt, vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén és mi akár már a mai nap folyamán örömmel segítünk Önnek személyesen is.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak Kazán   kazánszerelő   fűtésszerelő
Dátum Mar 30, 2023
Kapcsolattartó neve Elina
Email Email küldés Elina
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Márkafüggetlen klíma javítás Pest megyében
  Klíma javítását vállaljuk márkától és típustól függetlenül Pest megye minden településén egyaránt. Cégünk több, mit 20 éve foglalkozik klímakészülékek teljeskörű munkálataival, ennek köszönhetően profi szakembereink a klíma javítását könnyedén végzik el. Munkájuk során csak kiváló minőségű alkatrészeket és eszközöket használnak és megbízhatóan, precízen dolgoznak. Továbbá, garanciát vállalnak munkájukra és számlát adnak. Fontos, hogy a meghibásodott klímát ne használja amíg arra engedélyt nem ad szakemberünk. Ha profi, megbízható klímaszerelőt keres, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon található elérhetőségink valamelyikén és mi örömmel állunk rendelkezésére. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Gumiszerviz Budapest, mobil gumiszerviz
  Speciálisan felszerelt szerviz kocsinkkal házhoz megyünk. Ne álljon sorba a szervizeknél! Non-stop helyszíni javítás, gumiszerelés, centrírozás, gumicsere. Speciálisan gumi szerelésre felszerelt modern eszközökkel rendelkező gumiszerviz autónk az Ön által megadott helyszínre kiszállást vállal. Defekt javítás, kátyú okozta sérülés esetleg kiszakadt a gumiabroncsát is megjavítjuk, kicseréljük. Mobil gumiszerviz szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink kényelmesen elvégeztethessék a szezonális gumicserét helyszínen. Gumiszerviz Budapest, már a fővárosban is megtalálhatóak vagyunk. Várja szeretettel a Satko mobil, gumiszerviz Budapest kedves megrendelőit. Éjjel nappal hívhat minket, és igénybe veheti mobil gumis szolgáltatásainkat.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Profi kazánszerelőink 0-24-ben segítenek
  Vállalkozásunk kiváló gázkazán szerelői több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják minden típusú és márkájú gázkazán teljeskörű munkálatait, legyen az beszerelés, javítás, karbantartás, készülék csere vagy bármi más. Minden munkát megbízhatóan és precízen végeznek, kiváló alkatrészekkel és eszközökkel. Emellett, munkájukra mindig garanciát vállalnak és számlát adnak. Bármiről is legye szó, az év minden napján örömmel állunk rendelkezésére Budapesten és Pest megye minden további településén egyaránt. Bármilyen okból kifolyólag is keres profi és megbízható gázkazán szerelőt, vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén és mi akár már a mai nap folyamán örömmel segítünk Önnek személyesen is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Takarítás árak
  Takarító vállalkozásunk minőségi iroda és társasház takarítási tevékenységgel foglalkozik Észak pest IV.XIII.XIV.XV. kerületeiben, valamint Fót, és Dunakeszi vonzáskörzetében. A takarítási feladatokat korszerű takarító eszközökkel, valamint szakképzett takarító személyzettel látjuk el, a minőségi munkavégzés érdekében. Számunkra fontos a minőség. Referenciákkal, és szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Kérjen tőlünk árajánlatot, amelyben megtudhatja a minőségi iroda, vagy társasház takarítás árainkat, bízunk benne, hogy nem fog csalódni. Számunkra fontos a minőség, amelyhez a kedvező ár párosul.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Klíma beszerelését vállaljuk garanciával
  Márkától és típustól függetlenül, vállaljuk klímakészülékek előcsövezését és beszerelését Pest megye egész területén. Cégünk több, mint 20 éve foglalkozik a klímakészülékek teljeskörű munkálataival, illetve készülékek forgalmazásával is. Ha szeretne biztosra menni, vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén és mi egy személyes, ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül is örömmel állunk rendelkezésére. Ilyenkor, profi, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, mely ár/érték arányban a legmegfelelőbb lehet az Ön számára. Majd, örömmel vállalják a készülék beszerzését is, a beszerelést megelőzően. Munkájukat precízen és megbízhatóan végzik, illetve garanciát vállalnak és számlát adnak rájuk. Menjen biztosra és vegye fel velünk a kapcsolatot. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új linkek      Kiemelt linkek      Top linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright moraki.hu
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS